Οι Πληροφορικοί αγκαλιάζουν το 5ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Προσυνεδριακής Εκδήλωσης Ημαθίας του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής της Κεντρική Μακεδονίας. Σας ευχαριστούμε!

Το συνέδριο διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας & Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας,σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας (ΝΟΗΣΙΣ) και το Σωματείο «Φίλοι του Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης»

Παρουσιάστηκαν 17 εργασίες: 4 από Δημοτικό Σχολείο, 7 από Γυμνάσιο, 4 από Γενικό Λύκειο και 1 από Επαγγελματικό Λύκειο. Αναλυτικά τα σχολεία, οι συμμετέχοντες μαθητές και οι εποιβλέποντες συνάδελφοι φαίνονται στο Πρόγραμμα της Εκδήλωσης.

Σαν Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής της Ημαθίας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συναδέλφους Πληροφορικούς, που με την στάση τους στήριξαν έναν εθελοντικό θεσμό, ιδίως την κρίσιμη αυτή περίοδο για τα τεκταινόμενα στο χώρο της Παιδείας και ειδικά της Πληροφορικής Παιδείας.

Ιδιαίτερα θέλουμε να τιμήσουμε τα μέλη τους συλλόγου που με την ιδιότητά τους αυτή, με καλή διάθεση και υπευθυνότητα: (α) βοήθησαν τις μαθητικές ομάδες να συμμετέχουν, (β) διέδωσαν την ιδέα ή (γ) συμμετείχαν στην οργάνωση της εκδήλωσης. 

{gallery}5oMSPimathia{/gallery}

Επιπλέον φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο του συνεδρίου: Φωτογραφίες Προσυνεδρίου Ημαθίας